Journal – Augustus

Wij hebben allemaal genoten van de zomervakantie, je kunt onze geluksmomenten hier vinden. Ik heb in de avonduren lekker vooruit kunnen werken in mijn journal en we hoefden ons s’ ochtends niet te haasten om naar school te gaan. Ik heb mij in de vakantie wel aan het ritme van M gehouden want zij heeft dit echt nodig anders valt ze overdag heel lastig in slaap. Voor mezelf was dit misschien ook wel goed want als onze kleine frummel er straks is dan hoef ik niet meer zo erg te wennen aan weinig slaap.

Slaapregressie

Afgelopen maand moesten de puntjes op de i gezet worden wat betreft de komst van onze derde wonder. Hier was/ben ik veel in mijn hoofd mee bezig. Lichamelijk ben ik ook wel toe aan de geboorte want met twee kinderen waaronder een dreumes is het traplopen toch wel zwaar aan het worden, zeker als dit zo’n tien keer op een dag is. De kleine meid kreeg in de afgelopen weken veel kiezen/tandjes in één keer en zit midden in de 14-maanden slaapregressie. Elke avond/nacht verloopt weer anders. Het liefst doe ik nog alles zelf maar dat gaat niet meer met zo’n bolle buik, gelukkig is manlief er dan om mij te ondersteunen.

Nieuwe washi tape

Uiteraard waren we deze vakantie weer naar de Action geweest en kon ik het niet laten om deze washi-tape en stickers mee te nemen. De washi-tape kost €1,29 als ik het mij goed herinner en de stickers die je veel op mijn blog voorbij ziet komen €0,92. Er waren meerdere setjes washi-tape verkrijgbaar maar ik had mezelf net voorgenomen om geen washi-tape meer te kopen. Ik heb zo ontzettend veel en ook dochterlief is voorzien van een schoendoos vol.

In mijn nieuwe journal zijn de maanden september, oktober en een begin van november al klaar. De foto’s zijn ook gemaakt voor op mijn Instagram account. De eerste periode als gezin van vijf wil ik natuurlijk wel vastleggen en daarom had ik besloten om zover vooruit te werken. Als de kleine frummel er is dan omschrijf ik onze dagen eerst in notities in mijn telefoon zodat ik het alleen nog in mijn journal hoef te schrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *