Hoera 5 jaar!

Onze eigenwijze lieve dochter is vorige week alweer vijf jaar geworden! Heel cliche maar wat gaat de tijd snel als je kinderen hebt. J is zo lief voor haar zusje, soms een beetje te ruig maar ze bedoelt het goed. Ze wordt helemaal blij als ik haar van school haal met M. Thuis speelt ze maar al te graag met haar kleine zusje. Er is eigenlijk ook nooit jaloezie geweest gelukkig.

Ruim drie weken voor J haar verjaardag vroeg ze al wanneer ze jarig was. Eindelijk was het zover. J was op een doordeweekse dag jarig dus hadden we ervoor gekozen om het in het weekend erna met vrienden en familie te vieren. Uiteindelijk werd het met alleen vrienden want mijn moeder had Corona en mijn zusje moest werken. Toen hadden we bedacht dat het misschien leuker was om het op een andere dag met familie te vieren. J mocht op de dag zelf kiezen wat we gingen eten want het was tenslotte haar feestje! We hadden haar s’ ochtends wakker gezongen en ze mocht een kaarsje uitblazen op een stukje taart. Wat vond ze de vlaggetjes en ballonnen mooi. Zo’n blij kinderkoppie, mijn hart smelt van dat soort momenten. Ze kon niet wachten om op school te trakteren. Daar keek ze enorm naar uit maar ze vond het ook een beetje spannend. Haar beste vriendinnetje mocht helpen met het uitdelen van de traktaties. De juf heeft mooie foto’s gemaakt want we mogen nog steeds niet bij verjaardag in de klas zijn i.v.b de Coronamaatregelen. Van ons heeft J Geomag 68-delig pink gekregen, een groot magnetisch tekenbord van 45cm bij 30cm, loco + locoboekje en een step. De step had ik last minute besteld want ik kon eerst geen keuze maken omdat er zoveel verschillende steppen zijn. Ik heb gekozen voor het merk Kruzzel, deze step scoorde 5 sterren dus dat moest goed zijn. Het sturen was even wennen maar dat gaat steeds beter.

Het weekend

Zoals de meesten mij kennen ben ik altijd van het vooruit plannen en had ik de meeste boodschappen ruim op tijd in huis gehaald. Vrijdagavond 11 februari had ik de Snickertaart en monchoutaart gemaakt. Zaterdag 12 februari begon de dag met schoonmaken, hapjes maken en vanaf 14:30 was de visite welkom. J was zenuwachtig maar had er zoveel zin in. Met vriendinnetje F en J had ze heerlijk gespeeld. S’ avonds vertelde ze dat ze een hele leuke verjaardag heeft gehad en ontzettend blij is met al haar cadeaus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *