Hoera al 2 jaar!

Vrijdag 8 februari is onze Jenna 2 jaar geworden. Je hoort het mij wel vaker zeggen dat de tijd ontzettend snel gaat, en dat is ook echt zo. Het blijft ongelooflijk dat de tijd als een sneltreinvaart voorbij gaat. Vrijdagochtend hebben we Jenna zingend wakker gemaakt en wat keek ze verbaasd. Toen we beneden waren, keek ze opnieuw verbaasd maar dan naar de ballonnen en de vlaggetjes. Heerlijk dat ochtendgezichtje die net wakker is en denkt ‘huh wat is dit allemaal?’.

Zwemmen

Vrijdagmiddag zijn we lekker met ons 3tjes naar het zwembad toegegaan omdat wij de verjaardag zaterdag zouden vieren met familie. Jenna was tenslotte officieel jarig en dat moest ook leuk gevierd worden. Wat was het mooi om Jenna te zien genieten in het water, sinds de laatste tijd vind ze zwemmen geweldig. Ze is hartstikke ontspannen en helemaal niet meer bang voor water. Ze vind het zelfs leuk om eventjes kopje onder te gaan. We hebben een hele mooie dag gehad met elkaar.

Zaterdag en zondag

Zaterdag hebben we het gevierd met familie en vrienden J, M. Het was een drukke maar gezellige dag. Jenna is goed verwend met cadeaus. Ze heeft het leuk gehad en daar gaat het om.

Gisteren (zondag) hebben we Jenna haar verjaardag gevierd met mijn broertje. We hebben het ontzettend leuk gehad. Heel veel gelachen moet ik zeggen. Jenna was in het begin wat verlegen maar dat is ze tegenwoordig wel vaker. In de loop van de tijd was ze totaal niet meer verlegen. Dan trok ze mijn broertje mee aan de hand zo van” Kom je met mij spelen?”. Ook deze dag was om gevlogen, het was een goed geslaagde verjaardag.

Update over de peuterspeelzaal

Ik ben 2 weken geleden gebeld door een medewerker van de peuterspeelzaal. Ze vertelde mij dat Jenna al vanaf 25 februari welkom is op de peuterspeelzaal. Ik was verbaasd over het feit dat het zo snel kon en had het zeker niet in februari verwacht omdat ze net 2 is. Daarom hebben we afgesproken dat Jenna in mei naar de peuter gaat, hoewel ik altijd kan bellen dat ze eerder heen kan. Misschien overrompelde het ons en denken we er over een maandje anders over. Daarnaast hebben we de tijd om Jenna alvast een beetje voorbereiden.

Jarig
Het keukentje hebben wij gegeven en stond pas na ca. 2 uren in elkaar. Wat is ze er blij mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *