Leer mij kennen – 15 Pickwick vragen

Een geheel andere blog dan je misschien gewend bent. Ik kwam kort geleden zo op het idee om 20 pickwick vragen te beantwoorden. Voor de leuk maar ook zodat jullie mij beter leren kennen.

1 – Wat is het meest afgespeelde nummer in jouw playlist?
Wasted Penguinz – Confined Thoughts ?

2 – Wat is jouw favoriete ijssmaak?
Ik eet niet vaak ijs maar als ik zou moeten kiezen dan ‘Walnoot roomijs’.

3 – Wat is jouw favoriete seizoen?
Lente, hier kijk ik elk jaar het meest naar uit omdat ik totaal geen winter mens ben! ??

4 – Wat is jouw kostbaarste bezit?
Mijn gezinnetje.

5 – Wat mis je aan kind zijn?
Geen besef hebben van wat er in de wereld gebeurd, dan spreek ik over een leeftijd van een jaar of 2/3.

6 – Wat is jouw doel in het leven?
Het liefst zou ik een groot gezin willen want wanneer je kind(eren) hebt weet je naar mijn ervaring pas echt waarvoor je leeft. Hen zien opgroeien vanaf het moment in de buik totdat ze volwassen zijn. Ik geef een compleet andere opvoeding dan ik heb gekregen omdat ik niet wil dat zij hetzelfde mee maken als dat ik heb mee gemaakt. Het krijgen van meer kinderen hebben wij niet in de hand dus nu gaat de hele opvoeding om ons dochtertje ❤.

7- Wat is het gekste dat je vandaag hebt gezien?
Een bericht van Nu.nl op 13-02-20: ”De stijging in het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus 2019-nCoV stabiliseert, meldt de gezondheidsorganisatie WHO woensdag. ” ? Terwijl de statistieken vandaag 20.000 besmette mensen meer laten zien.

8 – Wat is jouw favoriete televisieprogramma toen je klein was?
Ik denk Pippi Langkous, hetzelfde als wat Jenna leuk vind.

9 – Wat is je meest favoriete kledingstuk?
Op dit moment een skinny jeans maar in de zomer een jurkje.

10 – Wat is je favoriete gerecht?
Pittige wraps hoe mijn man ze klaar maakt ?.

11 – Wat is je favoriete ‘foute’ liedje?
Dat is nog steeds: https://www.youtube.com/watch?v=bCDIt50hRDs (Lemon tree – Fools Garden)

12 – Wat is je favoriete snoep?
Red Band duo dropjes maar chocolade ben ik ook gek op ?.

13 – Wat is je aller-gekste bijbaan geweest?
Tomaten plukken ?.

14 – Wat is jouw favoriete feestdag?
Zelf ben ik niet zo van drukke feestdagen maar de verjaardag van onze dochter vind ik wel hartstikke leuk!

De laatste vraag om het leuk af te sluiten:

15 – Wat zou je doen met 10 miljoen?
Ik zou voor een rijbewijs gaan en een Camaro chevrolet kopen, dan ook direct voor een motorrijbewijs en een Honda motor kopen of het word een Suzuki. Verhuizen naar een vrijstaande villa met een zwembad onder de grond. Dan hebben we ook genoeg plek voor veel kinderen. Niet te vergeten, een vakantiehuis kopen. ?
Als laatste, een half miljoen naar ‘Het echtte geluid van Robert Jensen’ sturen en een half miljoen voor het FVD van Thierry Baudet.

Laat me in de comments weten wat jij zou doen met 10 miljoen ?.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *