Ingeschreven bij de peuterspeelzaal

Gisteren om half 10 hadden we een kleine rondleiding bij de peuterspeelzaal gehad.
Het was nog geen minuut fietsen dus dat is een voordeel. We hebben voor deze peuterspeelzaal gekozen omdat ze veel meer kleinere groepen hebben dus over meerdere dagen verdeeld zijn, dan de andere peuterspeelzalen die in onze omgeving zijn. Zo kunnen we zelf 2 dagen uitkiezen die ons het best uitkomt. Wij gaan voor dinsdagochtend en donderdagmiddag omdat ik maandag en woensdag ochtend al wat heb. Er werken 3 begeleiders en kwamen alle 3 leuk over, dat is ook mooi mee genomen. Jenna vond het bezoekje aan de peuterspeelzaal ook leuk, eerst was ze wat verlegen maar daarna ging ze al snel richting de andere kindjes om te spelen.

Nu het zover is dat we haar ingeschreven hebben, is het toch wel spannend voor ons allemaal. Dat is ook het besef dat de tijd ervoor super snel voorbij is gegaan. Terwijl het in de tijd dat Jenna nog een baby was, de peuterspeelzaal nog heel ver weg leek te zijn. Ze is/wordt nu echt een grote meid en dit hoort weer bij een piep klein stukje van loslaten. Wij zijn heel benieuwd hoe het naar school brengen gaat. Misschien dat het wel mee valt maar we moeten haar wel voor de eerste keer achter laten bij vreemde mensen.

Gelukkig komt het wel goed en ook voor Jenna is het beter dat ze meer met andere kinderen is maar het blijft spannend. Hieronder nog een prachtige foto van ons meisje ♥.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *