Maand augustus uit mijn journal 2018

Het is alweer het einde van de maand augustus. Nog een kleine 6 weken dan ben ik alweer jarig en wordt ik 20 jaar. Wat gaat de tijd toch ontzettend snel. Ik deel hieronder mijn pagina´s uit mijn journal voor de mensen die het interessant vinden of op zoek zijn naar inspiratie.

Ik gebruik veel lijstjes als het niet op papier is dan staat het wel in notities van mijn telefoon. Nu kwam ik op het idee om een lijst te maken voor blog ideeën.

De Mildliners die ik gebruik komen van AliExpress deze doen het goed voor een kleine prijs.

Met deze brain-dump ben ik wel tevreden mee. Afgelopen maand ook veel gebruik van gemaakt.

Denk mijn nagel er even bij weg 😛

Deze heb ik in mijn schetsboek getekend. Niet helemaal goed gelukt maar er is een begin om iets nieuws te proberen.

Dit waren de pagina’s die ik met jullie delen wou, ik had deze maand vrij weinig inspiratie omdat ik alles veel te vroeg al gemaakt had. Daarnaast wil ik het plannen van de week er uit halen en er iets anders voor terug bedenken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *