Januari en februari in mijn journal

Ondanks dat januari en februari niet mijn favoriete maanden zijn is het toch weer voorbij gevlogen. Ik kijk altijd uit naar het zonnetje en warm weer, dat kan mij niet snel genoeg gaan. In februari hadden we mooie dagen maar ook minder mooie dagen. Veel regen en harde wind, de trampoline was zelfs omgewaaid met die hevige storm. Manlief en ik renden naar buiten en hadden het net er af gehaald. Dat hadden we eigenlijk eerder moeten doen maar we hoopten dat de trampoline bleef staan. Nu zitten we alweer in de tweede week van maart en wat is het heerlijk weer. Wij wandelen elke dag naar school. Zo krijgen beide dames een frisse neus en M kijkt haar ogen uit in de wandelwagen. Als we thuis komen is ze moe van alle prikkels en kan ze lekker gaan slapen.

Ik ben dit jaar weer begonnen in een nieuwe journal want mijn oude is inmiddels vol. Ik heb habit trackers gemaakt (wat ik overigens nooit een maand bijhoud). Ik gebruik weer weekoverzichten en schrijf af en toe op hoe onze dag is geweest. Met twee jonge kinderen in huis heb ik er een stuk minder tijd voor dus ik schrijf alleen de voor mij belangrijke dagen op. Meestal doe ik dat eerst in notities van mijn telefoon en later in mijn journal.

In februari had J haar eerste proefles dansen, wat vond ze het geweldig! Dit is goed voor haar zelfvertrouwen, motoriek en voor mij een stukje los laten omdat de ouders niet mee naar binnen mogen. De lessen duren 45 minuten en één keer in het jaar zijn er wedstrijden. Ze was eerst altijd verlegen maar nu ze ouder is maakt het haar allemaal niks meer uit. Ze deed direct goed mee met de les en maakte meteen contact met de andere meisjes die al langer op dansles zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *