Januari in mijn journal

We zijn alweer in het midden van januari en ik werk al bijna een jaar in een journal. Sinds kort heb ik een andere style gevonden die beter bij mij past dan een bullet journal.

Wat is het verschil tussen een Bullet journal en journal?

Het idee van een Bullet Journal (afgekort BuJo) is dat je zelf een agenda maakt en deze aanvult met wat je maar wilt. Bijvoorbeeld habittrackers, to-dolijstjes, en tekeningen maar zo zijn er nog veel meer dingen.

Het idee van een journal is dat je er veel in schrijft. Wel kun je de pagina’s nog opleuken naar wat je zelf mooi vindt. Een journal gebruik je dus niet als agenda en alle aanvullingen die ik hierboven genoemd heb.

Hieronder vind je een aantal pagina’s uit mijn journal.

Ik gebruik alleen een moodtracker voor het hele jaar en een instagram tracker.
Januari in mijn journal
Toevallig dat ik hier een to-dolijstje heb gemaakt omdat ik mijn nieuwe stempel wilde uitproberen.

De rest van mijn pagina’s uit mijn journal kun je natuurlijk ook op mijn Pinterest account vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *