Jenna leert steeds meer nieuwe dingen!

De deurkruk

Sinds gisteren is Jenna er achter gekomen dat ze nu zo groot is om de deurkruk naar beneden te krijgen. Ze kan tot nog toe dus alle deuren open doen maar dat gaan we gauw veranderen. Dit is voor ons het moment om te beseffen dat ze alweer in de afgelopen weken gegroeid is. Ze wordt nu echt een grote meid!  Wij zijn natuurlijks super trots op haar omdat het zo snel lijkt te gaan dat Jenna weer iets nieuws kan of heeft geleerd.

Woordjes

Tot nu toe kan Jenna 5 woordjes. Alle dieren die ze tegen komt zegt ze ´Sterre´ tegen en wijst ze de dieren aan. Als ze van bed af komt zwaait ze haar knuffel uit en zegt ze ´doeidoei´.
Van de week kwam Jenna bij mij met een mug waarop ze zei ´bah´ en bracht ze de dode mug in de prullenbak. Daarnaast zegt ze beppe (oma) en mem (mama).

Hoogtepunt

Gisteren vlak voordat we gingen eten was Jenna erg aan het huilen dus zei ik tegen haar breng dit maar naar de tafel en dat doet ze dan ook netjes. Maar ze begon weer wat te protesteren en vroeg ik haar om de televisie uit te zetten. Ik liet haar zien welk knopje ze in moest drukken en toen ik vanuit de keuken weer terug de woonkamer in kwam, had ze de televisie uit gezet! Zulke kleine dingetjes vind ik toch weer een hoogtepunt dat ze weer wat nieuws heeft geleerd. En je moet er ook maar net aan denken om zo iets kleins je kind te leren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *