Journal – april 2022

Wat was april een drukke maand. Er stonden veel afspraken en leuke uitjes gepland maar ook wat mindere leuke afspraken. Ik ben eerlijk gezegd blij dat de maand voorbij is. M kreeg afgelopen maand vier tandjes bovenin. Ik vond het ongeloofwaardig dat er zoveel in één keer door kwamen maar wat hield ze zich goed! Ze had één dag koorts en één huildag. Alleen valt ze s’ avond nog wel eens moeilijk in slaap of wordt ze na een tijdje slapen weer wakker.

Sinds ik wat verder in het tweede trimester zit krijg ik weer wat meer energie. Hier keek ik echt naar uit want wat kan je moe zijn tijdens de eerste weken van een zwangerschap. Met onze oudste dochter J gingen we 15 april danskleding passen voor de dansvoorstelling in juli. Wij zijn zo benieuwd hoe haar eerste dansvoorstelling zal gaan en wat staat het haar mooi.

In april had ik een hele andere weekoverzicht gemaakt dan dat ik normaal gesproken doe. Eindelijk één waar ik tevreden over ben. Vaak maak ik simpele layouts maar deze geeft wat meer invulling over de pagina’s. Deze maand wilde ik de kleur groen meer naar voren laten komen. Zoals jullie misschien wel weten werk ik iedere maand met een andere kleur.

Begonnen aan de slaapkamer van M

Onze laatste kamer waar ik altijd de was deed, wordt nu een kinderkamer voor M. De babykamer blijft voorlopig zoals die is met hier en daar wat aanpassingen. Ik heb voor M al veel roze spullen op het oog om er straks een gezellige kamer van te maken. In mijn journal ben ik sinds twee á drie weken minder bezig want zoals ik al eerder benoemde, het is momenteel druk.

Ik hoop dat ik over een tijdje mijn journal er weer wat vaker bij kan pakken en een grote inhaalslag kan maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *