Journal – april en mei

A quote a day

Ondanks dat ik het een ‘a quote a day’ boekje noem, gebruik ik deze niet elke dag want de dag is nou eenmaal zo voorbij. De naam ‘a quote a day’ komt bij @Liefsvanlinda op Instagram vandaan. Zij heeft het idee van een ‘a quote a day’ bedacht en maakt prachtige pagina’s.

30 april ‘Eat glitters for breakfast and shine all day’.
14 mei ‘De mooiste plek op deze wereld is de plek waar ik met jullie ben want jullie zijn de liefste, de allerliefste die ik ken!
21 mei Hemelvaartsdag ‘Mogen liefde en trouw je nooit verlaten, wind ze om je hals en schrijf ze in je hart’.

Ik gebruik mijn hand-lettering boek van Thy Doan er meestal bij want hier zitten zoveel tips en tricks in. Als je hier meer over wilt weten kun je mijn review lezen in een vorige blog.
Ik ben nog steeds blij met de aankoop van het boek maar zoals je kunt zien moet ik nog veel leren wat handlettering betreft ?.


April in mijn journal

Ik heb in de maand april een leuk pakketje gewonnen via een giveaway op Instagram. Er zaten heel veel journal spullen in. Fineliners, een bullet journal, plaatjes, stickers, washi samples en een zelfgemaakte snailmail. Daarmee heb ik de onderstaande pagina’s gemaakt.

Mei

De maand april heb ik geen thema gebruikt maar achteraf vind ik het wel wat leuker om in een bepaalde thema mijn maanden vol te maken. Ik gebruik een Koolhydraat tracker omdat we nu Carnivoor/keto eten. Daarnaast maak ik nog steeds elke week een weekplanning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *