Journal – Beweeg jungle

We zijn alweer een week november. Mijn man is inmiddels ook jarig geweest. Dit hebben we vorig weekend gevierd met vrienden. We hadden afgelopen week een afspraak staan die gelukkig goed is gegaan, hier wil ik later meer over schrijven. Met onze dochter gaat ook alles goed, ze is momenteel in een fase van grenzen opzoeken. We hebben haar afgelopen maand ingeschreven bij een basisschool die voor ons goed voelt. Het is een traditionele school, dat helemaal bij ons past. Nog twee maanden dan mag ze al proefdraaien.

Gebruikt op de pagina’s:

Washi tapes (AliExpress) (Action), Plaatjes van Pinterest, Stickers (AliExpress). Papier van een papierblokje (Action).

Ik kijk terug op een leuke maand oktober. De laatste tijd was ik wat meer afwezig maar ik heb de motivatie terug gevonden om weer wat te doen met mijn hobby’s. Ik heb een lange tijd niet in mijn journal geschreven en ook niet bijgehouden wat ik heb gedaan, dus die pagina’s laat ik maar leeg hoewel ik dat anders nooit zou doen. Begin deze maand ben ik eindelijk weer bezig geweest in mijn journal. Ik heb het een en ander wat veranderd in huis waardoor ik de foto’s nu ergens anders maak en minder geel lijken.

Beweeg Jungle

Ik ben met onze dochter en vriendin F met haar dochters J en F, naar Beweeg Jungle gegaan. Dat was gymnastiek in jungle thema, duurde zo’n drie kwartier. Er was dansen voor de kinderen, ballon in de lucht houden, pittenzakjes gooien, en nog meer onderdelen wat ze konden doen. Het was leuk georganiseerd. Na afloop zijn J en F nog bij ons blijven spelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *