Journal – oktober

Deze blog stond al ingepland voordat ik bevallen ben van onze zoon M. Zoals jullie al eerder konden lezen had ik in de zomervakantie lekker vooruitgewerkt. Achteraf ben ik blij dat ik dat gedaan had want ik wil natuurlijk wel alle momenten als gezin van vijf vastleggen in mijn journal. Zeker de tijd van newborn is zo voorbij en ondertussen ontwikkelen onze meiden zich ook verder. Ik had de pagina’s in herfst thema gemaakt en uiteraard konden de baby gerelateerde plaatjes niet missen. Zelfs de schrijflijnen had ik van tevoren er al ingezet zodat ik het alleen nog hoefde in te vullen.

Pinterest

Ik had deze maand geen trackers gemaakt omdat het te veel werk is om bij te houden, wie weet ga ik in de toekomst wel weer trackers maken want ik heb een aantal leuke ideeën klaar liggen. De plaatjes komen allemaal van Pinterest en ook de weekly spreads had ik daar gevonden. Een beetje van Pinterest en een beetje aanvulling van mezelf. Overigens kun je mij daar ook op volgen als je dat leuk vind. Pinterest zit boordevol ideeën en eigenlijk haal ik daar altijd wel inspiratie vandaan.

Gezin van vijf

Wij genieten enorm als gezin van vijf, het verloopt allemaal zo natuurlijk. Net alsof de kinderen er alle drie altijd al zijn geweest. Het is soms hard werken maar we krijgen er zoveel liefde voor terug. Ik heb er geen moment spijt van dat ik zo jong moeder ben geworden. Hoe hadden de dagen er anders uit gezien? Waarschijnlijk was het lang niet zo mooi geweest als dat mijn leven nu is. Je hoort het mij altijd zeggen maar de tijd vliegt aan ons voorbij en ze zijn zomaar groot, daarom zet ik mijn hobby even op een laag pitje. Dat pitje gaat vanzelf wel weer aan als er rust en regelmaat is bij de kleine. Ik moet er nu ook niet aan denken dat dochter M over 8 maanden naar de peuterspeelzaal gaat.

Stickers; AliExpress, Stickers; Decotimecrafts van de Action, Washi-tape; AliExpress, Designpapier; Craftsensations van de Action, Fineliner die ik heb gebruikt komt van een setje van de Action.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *