Journal – zomervakantie

Inmiddels is deze journal van de Hema helemaal vol, er staan vier geschreven maanden in. De allerlaatste pagina was een leuke afsluiter want die dag zijn we naar het zwembad gegaan. Ik ben nog op zoek naar een nieuw boekje maar tot die tijd gebruik ik de Bullet journal van 123invulboekjes.

Vriendinnetjes

J heeft in de vakantie vriendinnetjes gemaakt met onze buurmeisjes. Ik vond haar eerst nog wat te jong om alleen weg te laten gaan maar dat heb ik een beetje los gelaten. De eerste keer is voor elke ouder spannend en al helemaal als het je eerste kind is. Voordat J gaat spelen maken we afspraken en daar houd ze zich goed aan. Ik zeg het nog elke keer ‘kleine meisjes worden groot’. Dat ze van huis gaat om te spelen, is wel het hoogtepunt maar wat ben ik blij voor haar ?. Voor groot en deels willen de meiden ook bij ons spelen. Het is wel even wennen zoveel kindjes over de vloer maar het is heel gezellig en mooi om te zien hoe ze met elkaar spelen.

Wat ik heb gebruikt op de pagina’s.

Ik heb de scrap-booking Bullet journal van de Action op de voorpagina van de maand juli gebruikt met een dun rolletje washi-tape. De blauwe, wit met paarse stippen en de washi-tape met paarse veertjes komen ook van de Action. Alle andere washi-tape heb ik bij AliExpress besteld, net als de washi-tape sticker op de derde foto achter het uitgeprinte plaatje. De uitgeprinte plaatjes kun je op mijn Pinterest vinden.

1 reactie

  1. Manon schreef:

    Wat goed ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *