Juli in mijn journal

Wat hadden we een mooie maand met veel zon. Deze zomer heb ik gelukkig niet veel last van de warmte, wel van vocht in mijn voeten met extreem warm weer. Woensdag 20 juli was ik met 30 graden gaan wandelen want ik ben dus echt geen stil-zitter maar achteraf kreeg ik er spijt van omdat dat net te veel van het goede was. Als ik niks hoef te doen dan is de extreme warmte wel uit te houden.

Afgelopen maand had ik in de avonduren veel vooruit gewerkt in mijn journal waardoor de hele maand augustus ook al af is. Ik wil deze vakantie vooral vooruit journallen zodat ik na de vakantie een flinke schoonmaak kan houden en alles klaar kan maken voor als de kleine komt. Met twee jonge kinderen in huis kom ik niet echt toe aan schoonmaken en doe ik echt alleen het noodzakelijke. Ik wilde ook niet de hele vakantie spenderen aan schoonmaken maar gewoon tijd doorbrengen met onze dochters.

Het laatste trimester

Sinds ik in het laatste trimester zit, slaap ik slecht. De kramp in mijn voeten en kuiten is weer terug gekomen. Ik heb al meerdere dingen geprobeerd maar nog niks lijkt te werken. Ik had zelfs magnesium creme gekocht. De ene nacht gaat slapen beter dan de andere nacht. Soms ben ik elk uur wakker en duurt het een tijdje voor ik weer slaap. Andere nachten word ik hooguit twee of drie keer wakker. Ik hoop dat dit nog verminderd voordat de kleine er is want ik kan mijn slaap wel gebruiken. Het hoort er natuurlijk allemaal bij en gelukkig is het tijdelijk want de weken in de zwangerschap vliegen aan ons voorbij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *