Kaarten maken♥ 11: Decotime challenge – glitter kerst kaarten

De aankomende kaarten maak ik voor de Decotime challenge maar geef deze ook weg bij het versturen van kerst kaarten. Wie niet waagt wie niet wint ?.

Sinds ik mijn embossing machine heb, is het kaarten maken weer een hobby van mij geworden. tegenwoordig maak ik de kaarten met de paper craft sets of de luxe paper blocks want ik heb op Ali nieuwe snijmallen besteld waar ik op zit te wachten. De onderstaande patroon heb je al kunnen zien in een vorige blog maar het heeft weer een heel ander resultaat, dit patroon is ook leuk voor ‘gefeliciteerd’ kaarten.

Neem even een kijkje

Nu kwam van de week een website tegen waar ik al eerder had achter kunnen komen, namelijk de website van Decotime. Hier krijg je super veel inspiratie door dus deze link deel ik graag met jullie en is het bezoeken zeker waard! https://craft-sensations.blogspot.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *