Kaarten maken♥ 14: Verjaardagskaarten inspiratie

Voor de kaartenmakers

Omdat er vraag naar inspiratie voor kaarten maken was heb ik een groter aantal kaarten gemaakt. Allemaal verschillend maar kan voor verjaardag verjaardagen gebruikt worden. Gelukkig heb ik sinds kort mijn eigen ideeën terug en maak ik zo een kaartje zonder voorbeeld. Zelf vind ik het frustrerend wanneer ik niks weet te bedenken, daarom wil ik voor de kaartenmakers onder ons mijn kaarten delen. Wanneer ik een kaartje af had, lag er alweer een nieuw idee klaar.

Op zoek naar inspiratie

Wanneer ik zelf geen inspiratie heb, ga ik op zoek naar creatieve blogs die kaarten delen of Pinterest. Zo krijg ik nieuwe ideeën maar als ik niet heb gevonden wat ik zocht dan pak ik verschillende soorten papier bij elkaar en zo ontstaat er vaak alsnog een kaartje.

Inspiratie uit seizoenen

Waar ik ook mijn inspiratie uit haal is in het seizoen van waar we ons bevinden of bijna aan toe zijn. Het is tegenwoordig vroeger en langer licht, de eerste bloemetjes zijn gaan bloeien en de lente staat voor de deur, eindelijk want de winter lijkt zolang te duren. Hierdoor heb ik toch wel een inspiratie boost gekregen. ??

Producten die ik heb gebruikt

De snijmallen komen allemaal van Ali Express. Het papier met de patroontjes en de blanco kaarten komen van de Action en ik gebruikte twee uitgeprinte plaatjes van Pinterest. Dit was voor mij een nieuw idee en ga hier vaker mee aan de slag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *