Kaarten maken♥ 15: Verjaardagskaarten met uitgeprinte plaatjes

Weer een nieuwe blog met verjaardagskaarten met uitgeprinte plaatjes erop. Wat je hoogstwaarschijnlijk al eens eerder bent tegen gekomen op mijn blog. Ik vind het zelf een mooier effect geven. Zo heb ik ook veel meer inspiratie en zijn er meer mogelijkheden om verschillende kaarten te maken. Daarnaast is het veel persoonlijker om er een plaatje bij te doen die bij een persoon past. Op leeftijd of waarvan je weet waar iemand van houd.

Verjaardagskaart voor een meisje

Zo kwam het idee in me op om een frozen kaartje te maken voor het vriendinnetje van Jenna omdat ik wist dat ze van Frozen hield. Ik wil de uitgeprinte plaatjes die bij een persoon passen zeker vaker gaan gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *