Kaarten maken♥ 8: Kerst kaarten met Love2Craft Embossingmachine

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar wat ben ik blij met de embossing machine, dit is een uitkomst om leuke kaartjes te maken. Vooral als je genoeg snijmallen hebt en een wereld aan verschillende soorten papier. Dit is een nieuwe verzameling naast alle washi tapes die ik heb. De volgers van mijn blog zullen nog vaak posts voorbij zien komen met kaartjes want ik zit boordevol inspiratie.

De bovenste kaartjes zijn mijn eerste kerstkaartjes die ik heb gemaakt met de embossing machine, hier was ik toen al heel tevreden mee. Maar nu ik weet dat je nog mooiere kaartjes ermee kunt maken, vind ik de onderstaande kaartjes beter gelukt.

De sneeuwpop mal zat bij een stempel setje van de Action, net als de snijmall ‘we wish you a merry Christmas’.
Voor de mensen die er onbekend mee zijn, je gebruikt eerst de snijmall om het patroon uit te snijden en vervolgens stempel je het patroon/tekst erop. Het rode papier komt ook van de Action en de snijmall tag heb ik een keer bij AliExpress besteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *