Kaarten maken♥ 9: Decotime challenge – glitter kerst kaarten

Daar was hij dan, de Decotime challenge! Stiekem had ik hier al op gehoopt dat ze nu voor een kerst kaarten challenge zouden gaan. Ik ben diezelfde avond ook direct aan de slag gegaan. Ik heb op Pinterest een leuk patroon gevonden maar wat was ik hier lang mee bezig, wel anderhalf uur voordat het kaartje in elkaar zat. Daarom mag het resultaat er ook wel zijn, al zeg ik het zelf. ?


Ik heb nog een paar kaartjes gemaakt en ook deze doen mee met de challenge. Ik ben hier dus super enthousiast over en hoop stiekem dat ik een pakketje ga winnen ?.

https://nl.pinterest.com/mariannesprofiel/mariannes-kaarten/kerst-kaarten/

1 reactie

  1. Annie Hoekstra schreef:

    Deze kaarten zijn super mooi geworden. Al zou je niet winnen dan mag je toch trots zijn het resultaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *