Kaarten maken♥ 17: luxe papierblok van de Action.

Mijn moeder is volgende week jarig dus het kwam goed uit om een verjaardagskaart te maken. Ik heb de verjaardagskaarten gemaakt met de luxe papierblokken van de Action. Deze heb je in vier verschillende varianten en kosten €1,59 per stuk. Er zitten acht uitdrukvellen, acht patroonvellen, twee keer vellempapier, en één stickervel in. Je kunt zoveel leuke verschillende dingen ermee maken.

Benodigdheden voor de kaarten:

– Pritt
– Blanco kaarten, formaat naar wens.
– Luxe papierblokken van Decotime.
– ‘Hartelijk gefeliciteerd’ sticker of iets anders wat je nog in huis hebt.
– Patroon papier uit een design blokje van Craft Sensations.
– Uitgestanst bloemetje of ander figuurtje.

Bij deze verjaardagskaartjes heb ik als achtergrond dezelfde patroon papier gebruikt die in het luxe papierblok zit. De sticker ‘hartelijk gefeliciteerd’ op het kaartje rechts had ik zelf nog in huis liggen. De rest wat op de kaartjes zitten dat komt allemaal van de uitdrukvellen.

Voor wat meer kleur op het derde kaartje heb ik weer gekozen voor patroon papier op de achtergrond en daaroverheen een stuk blanco kaart. Bij de laatste kaart heb ik een strookje papier uitgeknipt en opgeplakt. Deze komt uit een design blokje van Craft Sensation. Het groene bloemetje onderin is uitgestanst met een embossing-machine, deze is momenteel weer verkrijgbaar bij de Action!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *