Kaarten maken♥ 4: Met kleurplaten uit de ‘glitter colouringbook’ (Action)

Regenachtige dagen zijn weer aangebroken, wat doe je dan? Ik pak de stiften uit de kast en ga samen met Jenna aan tafel kleuren. Voor haar een leuke bezigheid maar ook voor mij. Dit is het ultieme voorbeeld van gelukkig worden van kleine dingen.
Een moeder en dochter moment, hier geniet ik enorm van en Jenna ook. ♥


Kleurplaten hergebruiken

Ik heb het al vaker voorbij zien komen om kaarten te maken van kleurplaten maar dat blijft er vaak bij. Want over het algemeen gooien we de kleurplaten weg. Eigenlijk is dit best zonde als je er ook nog wat anders van kan maken. Ik moest het toch maar eens proberen, is het niks dan kan ik het alsnog weggooien.

De envelop op foto 1 en 2, is ook gemaakt van een kleurplaat. Deze kun je gemakkelijk maken door een andere envelop los te halen en over te trekken op de kleurplaat die je wil gebruiken. De kleurplaten die ik heb gebruikt komen uit de ‘Glitter Colouringbook’ van de Action.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *