Kerstkaarten inspiratie 2021

Dit jaar was ik er al vroeg bij met kerstkaarten maken. Dit was niet zonder reden omdat ik er wat langer over doe om een kerstkaartje te maken. Het is momenteel wat drukker met een kleine erbij maar ik wilde het dit jaar niet overslaan. Ik ben gegaan voor simpele kerstkaarten die snel te maken zijn.

Het duurt nog wel even voordat het kerst is, maar bij Action liggen al volop Kerst knutselspullen in de winkel. Ik ben echt fan van de knutselspullen van Action. In dit artikel laat ik zie welke kaarten ik allemaal maakte met een nieuw luxe papierblok van DecoTime.

Luxe papierblok

Zoals jullie misschien wel weten gebruik ik graag de luxe papierblokken van de Action. Vorig jaar kocht ik twee van de luxe papierblokken speciaal voor de kerst. Daarmee had ik veel kaarten gemaakt maar ook dit jaar kocht ik er twee.

In de onderstaande artikel kun je de kaarten vinden die ik met papierblokken van vorig jaar (2020) heb gemaakt. https://www.mariannesblog.nl/kaarten-maken%e2%99%a5-18-diamond-fold-pop-up-card/

De luxe papierblokken bevatten 8 vellen met afbeeldingen, 2 vellum vellen met teksten, 8 vellen met patroonpapier en 1 metallic foliekarton.

Materialen die ik heb gebruikt voor alle kaartjes:

Alle producten die ik heb gebruikt komen van de Action. Sommige materialen komen uit een eerdere collectie, deze zijn niet meer verkrijgbaar. 3D uitdrukplaatjes van luxe papierblokken,  linnen A5 hobby karton, design papier uit verschillende cardboard patterns, Touw en labels uit de paper-craft sets.

Gerelateerde artikelen

https://www.mariannesblog.nl/kaarten-maken-ond-fold-pop-up-card/

https://www.mariannesblog.nl/tien-kerstkaarten-inspiratie/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *