Tulpen maken op papier

Ik ben de afgelopen tijd lekker met Jenna gaan knutselen. De tulpen links op het blauwe papier heb ik gemaakt en de tulpen rechts heeft Jenna geknutseld. Ik heb eerst de tulpen voorgetekend en uitgeknipt net als de stengels en het zonnetje, zo kon Jenna direct aan de slag om zelf met lijm te kliederen. De rietjes hadden wij toevallig nog staan.

Benodigdheden

– Lijm
– Schaar
– Rietjes
– Watjes
– Zwarte pen
– Gekleurd papier
– Gekleurd karton papier


Bosje tulpen

Voor het bosje tulpen heb ik het onderstaande voorbeeld gebruikt. De link staat onder de afbeelding. Jenna en ik hebben samen de bloemetjes op de stengels geplakt en zo waren we in totaal een uurtje aan het knutselen. Ik heb de stengels verstevigd met een stukje wc rol zodat de tulpen beter blijven staan.

Benodigdheden:

– Lijm
– Schaar
– Groen papier
– Gekleurd papier voor bloemen
– Zwarte pen om bloemen te tekenen
– Eventueel wc rolletje voor de stevigheid

https://nl.pinterest.com/pin/560346378639333166/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *