Journal in maart – Lente

Na steeds een weekend storm en regen in maart, leek het lang geleden dat het zonnetje scheen. Het spreekt voor zich dat iedereen hier wel aan toe was. Ik kwam laatst een foto tegen van vorig jaar eind februari/maart toen zaten we al zonder jas buiten. Nu is het jammer dat we midden in een pandemie zitten omdat we er niet op uit kunnen maar gelukkig vermaken we ons achter huis ?.

Mijn journal is alweer bijna vol, ik heb december tot halverwege april erin staan. We zijn nog niet halverwege april maar ik maak de pagina’s tegenwoordig 1 keer in de week in het vooruit. Zo hoef ik deze alleen nog te schrijven s’avonds. De lente kon natuurlijk niet ontbreken als thema want de kleuren en de plaatjes word je zo blij van.

Onzekerheid en nieuwe kleding voor onze dochter

We leven in onzekerheid wat betreft het virus. Niemand weet hoelang het nog gaat duren en omdat winkels/bedrijven begin maart voor een groot deel dicht gingen had ik alvast wat zomerkleding voor Jenna besteld. Onder andere een Pippi Langkous pyjama waar onze dochter helemaal fan van is. We kregen de bestelling 23 maart binnen, wij zijn nu helemaal klaar voor de zomer ?.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *