Lijst met happiness 2019

De laatste tijd ben ik bezig met wat mij in het leven gelukkig en ongelukkig maakt. Ik word mij steeds bewuster van hoe mensen maar ook de maatschappij in elkaar steekt. En niet te vergeten hoe ik zelf in elkaar steek. Ik durf toe te geven dat er een aantal punten zijn waar ik aan wil werken maar dat zullen wij mensen altijd wel houden.

Mijn geluk lijst.

Hoe mooi is het om stil te staan bij de dingen die jou gelukkig maakt!? Ik krijg er in elk geval wel een fijn gevoel van en daarom wil ik dit ook met jullie delen. Vorig jaar heb ik een lijst gedeeld waarin ik verschil zie met hoe ik nu tegen dingen aan kijk.

  1. Je zal wel kunnen raden dat mijn gezin op nummer 1 staat. Het is een heerlijk gevoel om naast mijn man wakker te kunnen worden en op te staan voor mijn gezin. Het blije ochtendkoppie van ons dochtertje te zien en even te knuffelen.
  2. Wat ik het allerliefste wil en dat hoort ook bij een soort geluk, is dat wij allemaal gezond blijven zoals we nu zijn.
  3. Naar het zwembad met mijn gezin en puur het zien genieten van hoe ons dochtertje in het water ontspant. Het geeft haar direct een ‘zen’ gevoel, om het zo even uit te leggen.
  4. Het zonnetje blijft in mijn lijst staan want in mijn ogen veranderd er veel als het mooi weer is. Ik vind de wereld er een stuk positiever en mooier uit zien.
  5. Werken bij het dierenasiel geeft mij in eerste instantie een voldaan gevoel. Voor mijzelf is het goed en ik help de dieren er ook nog eens mee.
  6. Genieten van stilte en niks doen, vooral als het straks weer wat warmer wordt. Vroeg in de ochtend buiten zitten met een kopje koffie om alleen te luisteren naar de vogeltjes.
  7. Net even wanneer Jenna op bed ligt een interessant boek lezen. Het was al een tijd geleden en ik kon mij steeds niet concentreren op een boek. Tegenwoordig lukt dit steeds beter omdat ik er nu de tijd voor neem.
  8. Als laatst vind ik het schrijven van herinneringen fijn om mee bezig te zijn, en met een beetje creativiteit te bewerken.


Ik doe nu wat mij gelukkig maakt in het leven en dat gun ik iedereen.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *