Lijst met Happiness 2020

Sinds ik aan het bloggen ben sta ik elk jaar stil bij de dingen die mij gelukkig maken maar de afgelopen weken schrijf ik iedere dag iets op dat mij gelukkig maakt of waar ik dankbaar voor ben. Dit geeft al een positief draai aan het begin van de dag want zoals ik onlangs heb geschreven, wil ik nog positiever in het leven staan. Niet alleen voor mezelf maar ook om anderen te inspireren en motiveren.

Mijn lijst met geluk

Onze dochter zien genieten/ vrolijk zijn.
Ik denk dat dit voor de meeste moeders op nummer 1 staat.

Elke zondag gewekt worden door Jenna die lekker tussen ons in komt liggen.
Sinds kort wil ze lekker bij ons in bed liggen, voorheen deed ze dit niet want toen wilde ze direct naar beneden om te gaan spelen.

Gezinsuitjes of spelletjes doen ♥

De dag extra vroeg beginnen met een kop koffie.
S’ ochtends zet ik de wekker altijd eerder zodat ik nog eventjes tijd heb om een gedicht te schrijven of iets anders te doen wat niet lukt wanneer onze peuter aanwezig is.

Eens in de zoveel tijd iets leuks doen met mijn man.
Dit doen we niet heel vaak maar als wij er samen op uit zijn, kunnen we het ouderschap eventjes los laten en extra veel van elkaar genieten. Dan voelt het net zo’n beetje als in het begin van hoe onze relatie was.

De vaat doen of koken met Jenna erbij
Sinds de laatste tijd kijkt Jenna graag mee wanneer er gekookt word (alleen als er ruimte is) of afgewassen. Dat vinden wij maar al te gezellig.

Blogs lezen van andere mama’s.
Ik vind het interessant om ervaringen te lezen van andere moeders.

Met dochterlief in de keuken staan om iets lekkers te bakken.
Vooral zandkoekjes zijn leuk om te maken met een peuter. Ik maak het deeg en Jenna steekt de vormpjes uit.

Sta jij wel eens stil bij wat je gelukkig maakt of waar je dankbaar voor bent?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *