Lijst met happiness 2018

Baaldagen horen nou eenmaal bij het leven, het gaat met vallen en opstaan. Iedereen heeft wel eens een dag of langer dat het niet goed gaat, dat kan geestelijk zijn maar ook lichamelijk. Juist dan is het belangrijk om even bewust te zijn van de mooie dingen in het leven. Hieronder staan 10 dingen waar ik blij van word

  1. Mijn dierbaren, dat is op de eerste plek mijn gezin waar ik zielsveel van hou en een trotse moeder/partner van ben. Niet te vergeten onze poes Sterre zou ik niet willen missen, ondanks haar gekke karakter zo nu en dan. Daarnaast heb ik een lieve moeder en lieve schoonouders, mijn dankbaar is groot voor wat ze voor ons hebben gedaan en nog steeds voor ons willen doen.
  2. Ons dochtertje gelukkig zien geeft een super fijn gevoel. Soms schatert ze van het lachen en weet ik als moederzijnde dat ik het goed doe. Ze geeft ons kusjes en wanneer ze op bed gaat knuffel ik nog een tijdje met haar, dat is een heerlijke afsluiter van de dag.
  3. 21 April was ons dochtertje voor het eerst een nacht weg geweest bij opa en oma. Sinds toen weet ik dat tijd samen met mijn vriend voor ons heel belangrijk is. We krijgen het verliefdegevoel terug als hoe het in het begin was, maar ook het serieuze gedeelte kunnen we even vergeten. We doen waar en wanneer we er zin in hebben en ondertussen weten we dat ons dochtertje op een goed plek is, waardoor we ons daarover niet druk hoeven te maken.
  4. Naar mijn vriendin met 2 kinderen vind ik een leuk uitje, ook voor ons dochtertje. In het begin hadden we weinig onderwerpen te bespreken en leek er niet echt een klik te zijn, maar naderhand we vaker gingen afspreken werd dat steeds beter. Je moet elkaar natuurlijk eerst leren kennen. Nu spreken we ongeveer 1 keer in de 2 weken af en appen we hoe het gaat. Er is wederzijds interesse wat voor ons allebei leuk is.
  5. Het zonnetje! Ik tel aan het einde van de winter de weken af hoelang het nog duurt voor het mooier weer is. Vooral de lente doet mij goed, wanneer er dieren geboren worden, s’ ochtends de vogels fluiten en de bloemetjes weer bloeien. Het is heerlijk als het zonnetje schijnt naar buiten te gaan met ons dochtertje, ook al is het in de tuin zitten.
  6. Ik word vaak blij als ik mensen zie stralen, zoals bij oudjes die mij vriendelijk begroetten en ik kan zien dat ze genieten van het fietsen. Kinderen zien lachen vind ik ook super, ik zou voor iedereen willen dat ze gelukkig zijn en van de kleine dingen in het leven kunnen genieten.
  7. Creatief zijn is een leuke tijdverdrijf. Tekenen werkt voor mij ontspannend en kaarten maken doe ik voor verjaardagen of andere gelegenheden.
  8. Uiteraard met mijn blog bezig zijn, dingen uitzoeken die ik interessant vind. Onderwerpen bedenken of reviews over producten schrijven.
  9. Naar de Action gaan kan in dit lijstje niet missen. Als ik ga dan ga ik in de ochtend zodat het nog rustig is en ik alle tijd heb om rond te sneupen.
  10. Ik geniet van rust. Vooral de laatste tijd ben ik snel geprikkeld bijvoorbeeld met boodschappen doen. Stilte kan soms echt een uitkomst zijn om weer op te laden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *