Hoe maart in mijn journal eruit ziet

Maart kunnen we ook alweer achter ons laten. Wat een heerlijke maand was dat. Veel zon, wandelen en lekker buiten zitten. Onze oudste dochter J en ik zijn naar het bos geweest en manlief is met haar gaan zwemmen. Onze kleine meid M gaat nog niet uit zich zelf zitten maar is inmiddels alweer negen maanden. Elk kind doet het op zijn/haar eigen tempo dus we zien het wel. Over drie maandjes is ze al een dreumes dus laat haar nog maar lekker baby zijn!

Proefles gym

J had afgelopen maand twee proeflessen gym en ook daar hebben we haar ingeschreven want ze vind het hartstikke leuk en kan er enorm veel leren. De gymles is op zaterdagochtend en hier mag ik gelukkig wel bij blijven kijken. Tot mijn grote verbazing ging J zelfs koprollen doen op een hoge en lage rekstok. In juli heeft J haar allereerste dansvoorstelling! Wat wordt ze toch groot ♥

Rust genomen

De laatste tijd gaf ik mijn weekoverzichten geen invulling meer omdat ik echt per dag moest bekijken wat ik kon doen in het huishouden. Naast M en de afspraken die we hadden, voelde ik mij ontzettend moe in het eerste trimester. De enige taak die bleef staan was boodschappen doen, dat is een vaste routine op zondag wat ik maar al te graag doe. Ondanks dat het niks voor mij is had ik wat meer rust genomen. Inmiddels komt mijn energie langzaamaan terug en vul ik de weekoverzichten weer wat meer in. De energie kan ik goed gebruiken want in april staan heel veel afspraken en leuke uitjes gepland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *