Maart – lockdown verlengt

Inmiddels zitten we al een week in april en was de lockdown in maart voor de zoveelste keer verlengt. Hoewel ik al veel online besteld had, vind ik het veel leuker om met onze dochter voor de baby te gaan winkelen. Dat was al zo lang mijn planning maar het lijkt erop dat het niks meer gaat worden want de tijd komt steeds dichterbij dat we onze tweede kindje in onze armen mogen sluiten. Ondanks dat je mij hierover hoort klagen ben ik ontzettend dankbaar voor wat we wel hebben en kunnen doen. Mijn buik groeit lekker door en de kleine krijgt steeds meer kracht. J wordt er helemaal vrolijk van als ze haar broertje of zusje voelt bewegen. Doordat ik in deze zwangerschap nog zo actief bezig ben, voel ik mij gelukkig fit genoeg om alles te doen. De zware taken laat ik aan manlief over.

Met de begin pagina’s van maart ben ik niet zo tevreden mee. Ik had een stappenteller gemaakt waarvan ik het eindresultaat anders in mijn hoofd had. Een maandoverzicht die niet zo goed was gelukt en een paar van mijn doelen stonden er in, deze had ik allemaal behaald!

Gebruikte producten:

Bulletjournal : Hema.
Washi stickers : AliExpress. Washi tape : Action en AliExpress. Stickers ‘donderdag’ : Wibra.
Plaatjes : Pinterest. Overige stickers : Action.
Zwarte clips : Action. Patroon/design papier : Craftsensations van de Action.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *