Inspiratieloos

Mei was een heftige maand en wegens privacy redenen wil ik er niet verder over gaan schrijven. Wel wil ik mijn lezers laten weten dat ik hierdoor behoorlijk inspiratieloos ben. Momenteel kijk ik lang naar het lege papier in mijn journal voordat er iets op verschijnt. Gelukkig had ik nog een aantal blogberichten die ik eerder geschreven had en in de tussentijd kon plaatsen. Ze stonden al eventjes in de wachtrij maar nu kwamen ze van pas om mijn website actief te houden. Ik heb 4 pagina’s die ik kan delen want veel meer heb ik niet gemaakt door de omstandigheden.

De plaatjes die ik heb uitgeprint kun je op mijn Pinterest account vinden: https://nl.pinterest.com/mariannesprofiel/pins/

Lichtpunten

Ondanks dat mei een heftige maand was, zijn er ook lichtpunten geweest. Om deze blog leuk af te sluiten wil ik een klein aantal mooie herinneringen delen. Ik heb met mijn gezin veel ondernomen, we zijn een aantal keren naar het zwembad geweest, de laatste keer was Jenna zo enthousiast dat ze zich tig keer verslikte tot kokhalzen aan toe. We zijn naar de kinderboerderij geweest, en Jenna is in deze maand voor het eerst naar de peuterspeelzaal gegaan, wat ondanks het afscheid toch heel goed gaat. Ook het zonnetje heeft zich vaak laten zien, wat mij zoals de meeste mensen goed doet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *