Een dagje met ons mee 7: met Jenna gisteren weg geweest

Naar de Action

Gisterochtend zijn Jenna en ik naar de Action gegaan. Het gaat altijd heel goed in de winkel, ze houd mijn hand vast en loopt rustig mee naar de karren. Wanneer we te lang in de winkel zijn laat ze het ook merken omdat ik best lang kan rond kijken vind ik het ook niet erg als ze aangeeft dat het te lang duurt. Als ik haar uit de kar zet en de spullen eruit haal dan blijft ze heel netjes op me wachten.

Naar de Hema

Na de Action zijn we naar de Hema gegaan daar laat ik haar aan mijn hand lopen en soms eens los omdat ze toch moet leren om bij mij te blijven. Wanneer Jenna ergens niet aan mag komen gaat ze op de grond zitten dan laat ik haar gewoon en kijk ik verder, uiteraard hou ik haar wel in de gaten. Als ik dan weg loop komt ze achter me aan en pakt ze mijn hand vast. Bij de kassa gaat het tot nu toe ook heel goed, ze is 1 keer weg gelopen maar gelukkig was Rene toen mee. We kwamen deze schattige laarsjes nog tegen net voor we weg gingen.

Naar de kinderboerderij

In de middag was Jenna al vroeg wakker dus konden we op tijd weg om naar de kinderboerderij te gaan. Rene en ik  merkten dat ze aan het genieten was maar ook heel erg onder de indruk was van alles. Het was een leuke middag en wat was ze moe toen we weer thuis waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.