Mienestjes met broccoli en spekjes
Ingrediënten
- Mienestjes
- Broccoli
- Spekjes 250 gram
- 2 uien
- Kuipje boursin
- Pijnboompitten 50 gram
- Geraspte kaas
- Rode paprika
Bereiden
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en schep het op een bordje.
- Snijd de uien, paprika en broccoli (in roosjes).
- Kook de mienestjes met de broccoli in dezelfde pan beetgaar. Ik heb de mienestjes 4 minuten eerder in de pan gedaan. Daarna de broccoli nog 8 minuten mee laten koken.
- Verhit een wok en bak de spekjes op hoog vuur, voeg de uien en paprika toe. Roer na circa 7 minuten de boursin erdoor.
- Giet de broccoli en mie af en doe het bij de wok in, schep het goed door elkaar. Laat het nog een paar minuten op een zacht vuurtje staan.
- Schep het op een bord, strooi de geraspte kaas erover met wat pijnboompitjes, eet smakelijk!