Mijn creatieve hobby’s

Vroeger als klein meisje was ik vaak bezig met knippen en plakken, tekenen en kleuren. Niet alleen op school maar ook thuis vond ik dit leuk om te doen. Ik weet nog wel dat rond mijn 10e levensjaar ‘TopModel’ in de mode was. Voor die tijd was het een prijzig boek en was ik er ontzettend blij mee toen ik het mocht kopen. Topmodel heeft boeken met modellen erin die je zelf aan moet kleden door te tekenen. Tegenwoordig heeft Topmodel een heel breed assortiment.

Mijn hobby stond een tijdje stil

Naarmate ik ouder werd en mijn woonsituatie veranderde liet ik de hobby’s wat links liggen. Overigens schreef ik wel veel over mijn gevoel, hoe mijn dag eruit zag en hoe ik in het leven stond. Ik geloof dat ik zo’n 3 á 4 jaar niks heb gedaan met de rest van mijn hobby’s, tot ik op mijn 17e zwanger werd. Toen ben ik aan het einde van de zwangerschap begonnen met mandala’s kleuren omdat het aftellen naar de bevalling voor mijn gevoel lang duurde.

Na de bevalling

Een paar weken nadat onze oudste dochter was geboren, verveelde ik mij wanneer zij op bed lag. Mijn man had mij geadviseerd om een hobby te gaan zoeken. Dat advies had ik een paar keer afgeslagen maar op een gegeven moment wilde ik echt iets kunnen doen wanneer J lag te slapen. Sinds toen ben ik op creatief gebied weer aan de slag gegaan met verschillende dingen.


Hoe kwam ik aan mijn hobby’s?

Blog: Schrijven deed ik altijd graag en dat heb ik nooit los gelaten, zo ben ik zelf op het idee gekomen om een blog te beginnen. Journal: Op internet had ik gezocht naar hobby’s, toen kwam ik artikelen tegen over het maken van een journal. Ik heb veel Youtubevideo’s bekeken en uiteindelijk ben ik het leuk gaan vinden. Het gaat vooral om het schrijven van herinneringen.
Overige creatieve hobby’s: Het is maar net wat ik tegen kom en op dat moment zin in heb om te doen, tegenwoordig heb ik er nog weinig tijd voor met drie jonge kinderen.

Op http://www.demamablogs.com kun je nog meer leuke moeders vinden die schrijven over verschillende onderwerpen waaronder het ouderschap.

1 reactie

 1. Hoi Marianne,

  We nodigen je graag uit om je aan te melden bij De Ultieme Mamablogs lijst!

  Op die manier krijgen meer mensen je blog te zien, én het is goed voor de Domain Authority van je blog.

  Mocht je interesse hebben, dan is hier de link: https://www.demamablogs.com/p/meld-je-blog-aan.html

  hartelijke groet,

  Het Mamablogs Team

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *