Mijn doelen voor 2020.

Behaalde doel 2019

Vanaf april 2017 begon ik langzaam aan met afvallen en wilde ik het in kleine stappen doen. Sinds dat jaar had ik elk jaar een nieuw streefgewicht tot op heden want in 2019 had ik besloten mijn laatste streefgewicht op te schrijven en deze heb ik behaald. Ik ben op dit moment tevreden met de aantal kilo’s die ik kwijt ben, in totaal 22kg. Voor nu is dat genoeg.

Doelen 2020

Ik wilde eerst geen doelen stellen maar toen ik er over na dacht kwamen er toch een paar in mij op. Ik heb besloten mijn 2020 doelen met jullie te delen: al is het alleen maar om aan het eind van het jaar er zelf op terug te kunnen kijken.

Een gezonde zwangerschap van ons tweede kindje.
Het valt eigenlijk niet onder een doel want het is een grote wens. Het ligt niet in onze handen maar ik hoop dat wij dit jaar zwanger mogen worden van een gezond kindje.

– Twee boeken hebben gelezen over persoonlijke groei en bewustwording.
Ik ben de laatste tijd bezig om mijn mindset te veranderen in meer positiviteit. Hoewel ik hier al langer mee bezig ben, hoop ik anderen hierin ook te kunnen motiveren/inspireren. Ik wil bewuster worden van bepaalde handelingen die ik verricht en gedachten die ik heb. Daarbij kunnen boeken enorm helpen om hier daadwerkelijk in te groeien.

Intermittent fasting.
Vasten is mij zwaar tegen gevallen en ik werd er letterlijk ziek van. Mensen hadden mij voor gek verklaard om het überhaupt te proberen maar google hier de voordelen eens van op. Ik heb het vasten 3 dagen volgehouden tot dat mijn lichaam de verkeerde stoffen er uitgooide. Toen zat ik op het punt dat ik uitgeput was en het huishouden niet kon doen, dat was de reden om te stoppen. Voor het nieuwe jaar ben ik op het idee gekomen om intermittent fasting te proberen, ik hoop dit de hele week vol te houden met uitzondering van 1 dag in het weekend.

Leren omgaan met te veel prikkels in een omgeving.
Ik kan sociaal zijn en ben hier zeker in gegroeid sinds onze dochter er is maar ik heb wel last van prikkels om mij heen. Vooral prikkels in een drukke omgeving. Bijvoorbeeld boodschappen doen of een verjaardag. Dan ga ik in mijn eigen gedachten zitten en klap ik dicht, op een andere manier kan ik het niet uitleggen. Wel probeer ik open te staan voor sociale activiteiten zodat ik hier in kan groeien maar nu wil ik nog leren om om te kunnen gaan met te veel prikkels en wat ik kan doen wanneer ik overprikkeld ben. Dit doel is onderdeel van – persoonlijke groei en bewustwording.

– Een groter bereik op mijn blog dan het afgelopen jaar.
Afgelopen jaar heb ik 1404 bezoekers behaald en hoop dit jaar op 2000 bezoekers te zitten. Dit klinkt als een groot doel maar ik denk niet dat het onmogelijk is.

Blogs schrijven voor andere websites
Kort geleden heb ik een blog geschreven voor een website, deze staat nog ingepland maar word binnenkort gepubliceerd. Dit zou ik wel vaker willen doen in de toekomst.

Dit waren een aantal doelen die ik met jullie delen wil, de persoonlijkere doelen houd ik voor mezelf. Heb jij ook doelen voor 2020? Laat gerust een reactie achter. ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *