Naar het bos

Vanochtend wilde ik mijn blog gaan aanpassen en kwam bij oudere posts uit waarin ik vertelde wat wij op een dag hebben gedaan. Toen kwam ik spontaan op het idee om er een onderwerp van te maken op mijn blog, namelijk ‘Een dagje met ons mee’, Zo ga ik 1 keer in de zoveel tijd jullie een dagje mee nemen in ons leven.


Herfstvakantie

In de herfstvakantie troffen we het maar met het weer, daardoor konden wij lekker naar het bos. Dat is een typisch herfst activiteit om te doen met je gezin. Het was zo’n prachtige omgeving. Jenna kon haar energie kwijt en heeft behoorlijk wat indrukken gehad. We hebben leuke foto’s gemaakt en gezellig gepraat.

Deze foto heb ik daar gemaakt, wat een mooi uitzicht.

? Was het resultaat toen we op de terug weg waren van het wandelen.

Wij hebben een ontzettende leuke middag gehad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *