Onze dochter verhuisd naar een andere slaapkamer

Zo’n drie weken terug zijn we begonnen met de nieuwe slaapkamer van Jenna. Het was voor ons een uitdaging omdat er veel aan moest gebeuren, door de vorige kleur van de kamer. We hebben besloten om het te verven in een neutrale kleur en op 1 wand muurstickers te doen. De muurstickers zijn nog niet binnen. Het grote bed staat er maar we laten haar eerst nog in het ledikantje slapen zodat ze kan wennen aan het grote bed.

Eerste nachtje

We hadden er rekening mee gehouden dat het slapen niet direct goed zou kunnen gaan maar in tegendeel. Het ging super! Ze sliep vrijwel direct nadat we haar op bed hadden gebracht. Gistermiddag sliep ze ook in één keer.

Mijlpaal

Voor ons is dit een mijlpaal want ze gaat van een klein kamertje naar een grote kamer en over een tijdje naar ‘het grote bed’. Wat zijn wij trots op Jenna. ♥ Nog zo’n 3 weken en dan gaat ze voor het eerst naar de peuterspeelzaal zonder mem. Daarom was het voor Jenna gisteren de laatste bijeenkomst op dezelfde locatie waar ik eerder over geschreven heb. Voor dat de bijeenkomst was begonnen mochten wij eventjes kijken in de klas. Jenna wilde zelfs blijven toen we naar de bijeenkomst zouden gaan. Ik heb er nu een ontzettend goed gevoel bij als het straks zover is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *