November in mijn journal 2018

We zijn alweer aan het einde van de maand november daarom deel ik hierbij mijn pagina’s uit mijn journal. Vorig jaar en de jaren daarvoor had ik altijd het gevoel dat de herfst maar ook winter heel lang duurden, echt sinds dit jaar vindt ik de tijd veel te snel gaan. Misschien ook wel omdat ik wat meer om handen heb.

Nieuwe journal

Ondertussen een begin gemaakt in een andere journal maar daar werk ik vanaf januari weer verder in. Alleen de trackers van gedurende een jaar wil ik eerst in mijn nieuwe journal zetten zodat ze voorin staan. Waarom ik nu al aan een nieuwe journal ben begonnen terwijl mijn oude nog niet helemaal vol is? Omdat ik er simpel weg heel veel ideeën voor heb en ik ze graag wil uitwerken.

Hieronder staat mijn november layout ?

Ik houd sinds kort elke maand bij hoevaak mijn blog is bekeken en wat de statistieken zijn van Pinterest en Instagram.

Naarmate ik langer bezig ben (Maart 2018 begonnen) met het werken in een journal, weet ik wat voor soort style ik wil gaan gebruiken. Soms weet ik alleen nog niet hoe ik het moet uitwerken en dat kan best wel eens vervelend zijn.

Journal

De stickers op de pagina’s komen allemaal van AliExpress.

Ik heb nu meerdere foodlogs gemaakt en ik vindt het persoonlijk heel fijn werken. De pagina er naast heb ik een lijst voor uitgaven gemaakt.

De plaatjes die ik gebruik komen van Pinterest, je kunt ze vinden op mijn profiel ”Marianne Droogh”. De washi tape die ik gebruik, komt van de Action uit een set van meerdere tapes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *