Oktober in mijn journal 2018

Alweer een week geleden dat we november zijn, voor mijn gevoel zijn de dagen veel te kort. Ik wilde al eerder de oktober maand in mijn journal met jullie delen maar dat was ik helemaal vergeten. In oktober hebben we leuke dingen gedaan en konden steeds van het zonnetje genieten. Eerst was ik niet zo voor de donkere dagen maar eerlijk gezegd vind ik het ook wel fijn om de kaarsjes s’ avonds weer aan te doen.

Journal

Jenna zegt sinds 05 oktober ”Tutte”, en af en toe gaat het tandenpoetsen toch wel redelijk goed.

Maandag 08 oktober was een minder leuke dag maar dat heeft iedereen wel eens.

Hieronder heb ik een pagina gemaakt over mijn verjaardag, ik heb toen een leuke dag gehad!

Woensdag 17 oktober zijn Jenna en ik, samen met beppe K te winkelen geweest. We hebben alle 3 een super leuke dag gehad ♥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *