Onze huisdier

In onze eerste zwangerschap hebben we besloten om een kat in huis te nemen. We waren heel enthousiast toen we de kitten zagen. Haar naam is Sterre geworden. Ze is 2 dagen na mijn verjaardag geboren, 16 oktober 2016. We hebben haar 7 november opgehaald en past goed bij ons gezin.

De opstart van Sterre

Het opstarten liep niet helemaal lekker, haar moeder had geen melk te bieden waardoor Sterre klein en mager was. Hoewel het veel erger kon vergeleken andere kittens in het nestje. Toen Sterre 7 weken oud was, kwam ze bij ons in huis. Ze heeft een hele lange tijd echt gejankt wanneer ze ons niet kon zien. Op het moment dat we de huiskamerdeur uit gingen sloeg er bij haar een knop om. Je kon het geen miauwen meer noemen zoveel geluid kwam uit het beestje. Het was zelfs in de steeg achterhuis te horen. Dit gebeurde dus ook als wij op bed gingen en op een gegeven moment als het heel eventjes stil was begon het alweer. Daar werden wij gefrustreerd door omdat wij gebroken nachten hadden vanwege een kitten. 

In de zwangerschap

Sterre was vanaf het begin van de zwangerschap al heel hecht met de baby in mijn buik. Elke avond wanneer wij voor de tv zaten lag Sterre op mijn buik te slapen. Er was eigenlijk geen moment dat Sterre niet op mijn buik zat want dat deed ze ook wanneer we bij de achtertafel aan het eten waren. Naarmate ze ouder werd is het janken ook eindelijk gestopt en konden wij rustig op bed gaan.

Na de bevalling

Ik weet nog wel toen wij thuis kwamen na de bevalling dat Sterre op mijn buik wilde gaan liggen maar dat lukte niet meer omdat de bolle buik weg was, hier keek ze dus raar van op. Sterre is na de bevalling veranderd. Ze ligt niet vaak meer bij mij en is veel buiten. Ik probeer haar natuurlijk wel de aandacht te geven die een kat nodig heeft en heel af en toe komt ze dan uit haar zelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *