Onze verjaardag gevierd

Vrijdag 26 oktober

Mijn broertje D is vrijdag geweest voor René en mijn verjaardag. D en ik hebben samen een taart gemaakt en daarna zijn we gaan wiiën. Met bowlen had ik wel acht keer strikes te pakken! Na het Wiiën zijn we gaan pesten, eigenlijk de hele middag door. D heeft me dik in gemaakt want ik heb maar 2 van de circa 15 potjes gewonnen. D bleef gezellig bij ons eten, ondertussen hebben we een film gekeken en rond 21:15 is hij weer opgehaald. René en ik hebben van D, 2 leuke planten gekregen met Halloween potten eromheen.

Zaterdag 27 oktober

Eerst kwamen mijn schoonouders en kort daarna was mijn moeder met haar vriend er ook al. Mijn moeder heeft washi-tape voor mij mee genomen, die ik zo graag wilde hebben. Ook nam ze nog overheerlijke ”Hete Bliksem” voor me mee omdat ik haar een keer gevraagd had om het maken, en wat voor mij mee te nemen in een bakje. Achteraf had René er ook wat van gegeten want hij heeft hiervoor nog nooit Hete bliksem gehad maar hij vond het lekker! Jenna vond het niet zo lekker en dat kan ik ergens wel begrijpen hoewel ik er echt gek op ben. In de avond hadden we weer visite.

Action

Hebben wij van René zijn ouders gekregen!

Washi tape

Washi tape

Dit zijn de washi tapes die ik graag wilde hebben, ook hier ben ik heel blij mee ♥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *