Opbergdoosje maken voor je favoriete washi-tapes

Velen van jullie zullen het wel herkennen, ik heb namelijk behoorlijk wat washi-tapes en daar kan ik nooit genoeg van krijgen. ? Ik had het allemaal ongesorteerd in een schoenendoos maar dat was altijd een zoekwerkje. Toevallig kwam ik op Youtube een video tegen van Decotimecrafts. Namelijk de video ‘Opbergbox maken voor masking tape’. https://www.youtube.com/watch?v=zoysEafQLg8

Templates

Decotimecrafts deelt onder de video de templates van het doosje maar aangezien ik geen FB heb, kan ik deze niet zien. Er zullen vast meer mensen geen FB hebben, daarom deel ik mijn gemaakte Templates zodat het makkelijk op te zoeken is. Persoonlijk vind ik het handig om de buitenkant van het doosje de kleur te geven als dezelfde kleur van de washi-tape die ik heb maar je kunt het bijvoorbeeld ook op thema sorteren. Hieronder staan foto’s van de afmetingen van het doosje, het uitvouwen en plakken spreekt voor zich maar je kunt voor de zekerheid de video bekijken.

Het dekseltje

Ik heb verschillende soorten ‘Cardboard Patterns’ uiteraard van Decotime en daarmee heb ik de doosjes opbergdoosjes gemaakt. Deze blokken worden ook genoemd in de video, eventueel kun je altijd nog ander stevig papier gebruiken. Hieronder vind je de template van het dekseltje.

Vergeet niet de raillijnen met een schaar in het papier te zetten, zo kun je het heel gemakkelijk in vorm vouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *