Pagina’s uit mijn oude journal

Met een beetje trots kan ik zeggen dat mijn oude journal helemaal vol is! Het 3e boekje maar het eerste volle boekje. Ik wilde nog een aantal pagina’s uit mijn oude journal met jullie delen.

Over de omslag van augustus ben ik tevreden. Een overzichtelijke maand met een rustig tintje. De tekst ‘Hallo Augustus’ heb ik mijn best voor moeten doen om te handletteren. Hier wil ik de komende tijd wat meer bezig gaan omdat het een mooi effect kan geven. De plaatjes die ik gebruik komen allemaal van Pinterest en de washi tape/washi tape stickers, van AliExpress. De rest van de spullen die ik heb gebruikt, komt van De Action.

Het zijn geen hele zomerse pagina’s geworden maar dit past goed bij het weer wat we afgelopen tijd hebben gehad. Met regenachtige dagen zoals vandaag, ben ik bezig geweest met de ‘liquid watercolor’ van de Action. Ik zal een aantal resultaten delen in een volgende blog. Ook ben ik in mijn nieuwe journal met een andere style begonnen. Op Instagram heb ik de 240 volgers bereikt! Yay ?

Ken jij nog leuke inspiratie bronnen? Laat het me weten in de comments.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *