Planner van de Action

Vorige week moest ik bij de Action zijn voor traktatie ideeën omdat ik op internet niks kon vinden wat J en ik echt leuk vonden. Tenslotte moest het voorverpakt zijn vanwege Corona dus ik ben inspiratie gaan opzoeken in de winkel in plaats van online. Ik kon het niet laten om ook even bij de notitieboeken te kijken en daar vond ik deze planner. Ze hebben ze in twee verschillende kleuren zwart en roze. Ik nam de zwarte variant mee. De planners kosten €3,69 per stuk.

Inhoud

Het is een planner met een kunstleren kaft en een gouden ringband. De planner bevat 12 maand-tabbladen en leuke stickers om de pagina’s mee te versieren. Voorin zit er een bladwijzer die je ook als liniaal kunt gebruiken. Achterin de planner zit een sjablonen stencil en twee plastic hoesjes waar je eventueel papiertjes in kunt bewaren.

Voordelen van de planner
  1. Er staat geen data in de planner dus je kunt deze zelf invullen wanneer je maar wilt.
  2. De planner bevat leuke stickers om je pagina’s mee te versieren.
  3. Er is genoeg ruimte om je notities in op te schrijven.
  4. De planner bevat een bladwijzer die je ook als liniaal kunt gebruiken.
  5. De planner blijft plat liggen.
  6. Bevat een elastiek om de planner dicht te houden.
Nadelen van de planner
  1. Het papier is iets aan de dunne kant maar dat is persoonlijk.
  2. Het alfabet op het sjablonen stencil staat er niet mooi op.
  3. Soms zit de grote ringband in de weg met het schrijven van de pagina’s.

Ik wilde altijd graag een Mascha planner maar deze zijn best prijzig dus ik twijfel of het de prijs waard is om hem aan te schaffen. Als iemand van jullie een Mascha planner heeft zou ik graag willen weten wat jullie ervan vinden. Deze planner van de Action is het de prijs zeker waard! Het papier had van mij wel iets dikker gemogen maar zoals ik hierboven benoemde, dat is persoonlijk. Ik heb een deel van de Action planner ingevuld en ik ben tot nog toe tevreden met de kwaliteit.

Zoals jullie misschien wel weten zijn sommige producten maar een bepaalde tijd in de schappen dus als je deze planner ook wilt hebben dan is dat een goede reden om naar de Action te gaan 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *