A quote a day

Al een lange tijd twijfelde of ik net als @LiefsvanLinda op instagram een quote a day journal zou maken. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en is het niks dan zal ik daar eerst achter willen komen. Het hele idee om een mindfulness journal te maken dat heb ik achterwege gelaten maar ik combineer het nog wel in mijn vaste journal.

Ik ben mij in het handletteren gaan verdiepen en het hele idee is hartstikke leuk. De dag omschrijven door middel van een quote. Het is niet dat ik hier dagelijks mee bezig zou gaan want eerlijk gezegd voor ik het weet is de dag om en ben ik het vergeten. Ik heb een vast ritueel van schrijven in mijn vaste journal maar het ‘quote boekje’ is zeker leuk om ernaast te doen.

Zaterdag 04 april: Dit was de eerste quote in het boekje die ik kon bedenken omdat het prachtig weer was.
Maandag 06 april: Ook de dagen erna genoten wij van het zonnetje en vond ik nog zo’n leuke quote.
Woensdag 08 april: Wij waren te fietsen geweest en op de terugweg hadden we een soft ijsje gehaald. Dat had Jenna natuurlijk wel verdient na een lange zit achterop. En zo fijn om haar zien te genieten van kleine dingen❤.

Weekend 19 april: We zijn weer lekker gaan fietsen naar een heel mooi plekje waar we vorig jaar ook zijn geweest. We hebben er leuke foto’s gemaakt en even gezeten met ons 3tjes. Het uitzicht is er ontzettend mooi ?.

Mijn handletteren is nog lang niet bij hoe ik het hebben wil maar hier ga ik nog veel in oefenen want je hebt zoveel mogelijkheden en lettertypes. Wie weet blijft dit een boekje die ik naast mijn vaste journal houd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *