Review Beauty sponge van Action vs Kruidvat eigen merk.

Eerst was ik niet zo’n fan van die beauty blenders maar dat kwam omdat ik ze van Ali had en die zijn veel te stug. Een lange tijd geleden wilde ik het proberen met een beauty blender van Kruidvat, deze heb ik voor €2,50 gekocht van het eigen merk. Ik wist niet of deze goed of minder goed van kwaliteit was maar het antwoord weet ik nu wel.

Nieuwe beauty blender van Action

Ik was toe aan een nieuwe en gisteren zag ik bij de Action 3 beauty blenders voor €1,99 liggen. Vorige week heb ik die van de Action gebruikt en wat een wereld van verschil vergeleken met de beauty blender van Kruidvat. Deze van de Action is ontzettend zacht en word daadwerkelijk groter als je hem onder de kraan houd, daarin tegen die van de kruidvat blijft stug en hetzelfde formaat.

Het aanbrengen van foundation gaat mij ook beter af, (niet dat ik een beauty kenner ben) maar er is geen vegen of andere rare plekken te zien. Dat was met die van de kruidvat wel anders, daarbij kreeg ik ook last van mijn vingers door de stugge kwaliteit.

Voordelen op een rijtje
  • Zachter en soepeler
  • Formaat word zichtbaar groter
  • Brengt foundation gelijkmatig aan
Nadelen
  • De beauty blender zuigt foundation op

Het opzuigen van foundation is niet heel veel en omdat het de enige nadeel is, gaat mijn voorkeur uit naar de beauty blender van de Action. Die van de Kruidvat eigen merk is rommel, hier heb ik overigens geen foto van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *