Review hand-lettering boek Thy Doan

Ik heb een handlettering boek van Thy Doan besteld. Na een maand lang wachten was het boek er eindelijk. Deze kost €18,99 op Bol.com.
Zoals je kunt zien aan de naam van de schrijver is het een Engels geschreven boek.

Stap voor stap oefenen

Dit boek is geschikt voor beginners als gevorderden in handlettering. Het is stapsgewijs uitgelegd. Enorm veel voorbeelden van alfabetten, er staan quotes in, inspiratie kun je eruit halen en achterin het boek zitten ook oefenbladen.

Mijn eerste pagina met een beginners lettertype.

Ik heb gekozen voor een makkelijk lettertype om te beginnen. Ik schrijf het altijd eerst met potlood en daarna gebruik ik een fineliner, wel zo handig als je nog maar een beginner bent. Het onderstaande lettertype was goed te doen en het resultaat vind ik redelijk mooi gelukt voor de eerste keer. Er zijn natuurlijk wel een paar punten die verbeterd moesten worden. Naar mijn mening is dit boek het geld waard aangezien je er zoveel voor terug krijgt.

Momenteel ben ik bezig met het handletteren van namen. Dit is een moeilijkere lettertype dan die ik had gebruikt voor de quote in mijn journal. Ik kwam er achter dat in het boek zelfs doodles staan met uitleg die je eventueel ook kunt gebruiken. Zoals de bloemen bij de naam ‘Jenna’. Er zit nog hartstikke veel leerstof in om te handletteren ?.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *