Test bulletjournal – YP

Ik mocht een journal testen bij 123invulboekjes en hierover mijn mening geven. Zondag 14 juni had ik een bevestigingsmail en 16 juni lag de journal al op de deurmat, dus een snelle levering. Zij hebben een uitstekende klantenservice, als je vragen hebt wordt je snel geholpen.
Dat ik deze journal mocht testen kwam mooi uit want mijn huidige journal is bijna vol. Ik kon natuurlijk niet wachten en ben snel aan de slag gegaan in het nieuwe boekje
. Op dit moment kost de eerste druk €12,95 in plaats van €16,95.

Review Bullet journal YP

Bij het openslaan van de journal valt direct de dikte van het papier op, dit is 210 g/m² papier.
Dit betekend geen “ghosting” (doorschijnen op de andere kant van het papier).Het maakt niet uit wat voor pennen of stiften ik gebruik, alles werkt zoals het hoort en nergens zie ik iets van wat ik gedaan heb op de volgende bladzijde. Dat is ook te verwachten van 210 g/m² papier. Wel zijn de bladzijdes ontzettend wit, wat voor jou misschien niet de kleur is maar dat is een kwestie van wennen denk ik.
De stippen staan op de juiste plek onder elkaar en zijn duidelijk te zien. Ik vind een tintje lichter misschien een iets mooier effect hebben als je de pagina af hebt want dan springen de stippen er minder uit. Wat mij daarna opviel waren de voorgedrukte mood-trackers en de weekindelingen. Ze staan er om de zoveel bladzijden al ingedrukt, hartstikke handig!

Eigenschappen van deze journal:

– Plek om zelf je gegevens op te schrijven
– Jaarkalender die je zelf in kunt vullen, dus je bent niet aan jaardata gebonden en kunt deze journal gebruiken wanneer het jou uit komt.
– Mood-trackers
– Weekplanning
– 124 pagina’s
– 210 g/m² papier 
– 300 g/m²  papier voor omslag
– Wit papier
– Duidelijke zwarte stippen
– Bladzijdes blijven plat liggen

Verbeterpuntjes

Ik heb een paar kleine verbeterpunten doorgegeven aan de webshop en deze worden meegenomen in de tweede druk.
– De pagina’s waar je afspraken in kunt vullen hebben plek voor 5 datums in plaats van 7.
– De pagina’s tussen de gedrukte pagina’s in, zijn 6 gestipte bladzijdes hier mis ik een zevende bladzijde.
– Bij de mood-trackers 31 kleine vakjes maken in plaats van 30.

Onderaan de blog staan de pagina’s die ik gemaakt heb. Voor meer foto’s kun je mij vinden op Pinterest en Instagram.

Een aanrader!

Al met al is dit boekje zeker een aanrader. Als je net zoals mij van plannen houd dan is dit de ideale journal voor jou! In mijn oude journal maakte ik zelf een weekoverzicht en nu kan ik dat zo invullen. Bij dit weekoverzicht is er nog ruimte om de pagina’s mooi te maken maar je kunt het ook basic houden. Ik gebruik dit boekje zowel voor plannen als voor het opschrijven van herinneringen ?.

Ik mag nog een leuke kortingscode weggeven van 10% korting op alle artikelen, ook op de afgeprijsde met deze kortingscode: ‘MARBLOG’. Geldig tot 30 juni!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *