Review Perfect Fit – kattenvoeding

Wij mogen van https://www.theinsidersnet.com/nl Perfect Fit kattenbrokken proberen en hierover onze mening delen en anderen ervan op de hoogte stellen. In de doos zaten in totaal 7 zakken waarvan 3 varianten. Senior 7+, indoor 1+, en adult 1+. Hieronder deel ik een handig overzicht zodat je direct kunt lezen waar de kattenbrokken goed voor zijn.

Perfect Fit Total 5-Formule ~ overzicht

  1. Sterk natuurlijk afweersysteem. Een verhoogd taurinegehalte en vitamine E, aangevuld met vitamine C en antioxidanten dragen bij aan een sterk natuurlijk afweersysteem.
  2. Gezondheid van de urinewegen. Gebalanceerde mineralengehaltes ondersteunen de gezondheid van de urinewegen van je kat.
  3. Gezonde spijsvertering. De voeding is bereid met hoogwaardige proteïnen en rijst die makkelijk verteerbaar zijn voor je kat.
  4. Gezonde huid en vacht. Biotine, zink en zonnebloemolie zijn een natuurlijke bron van omega-6-vetzuren, die bijdragen aan een gezonde huid en vacht.
  5. Optimale gewichtsbeheersing en lichaamsconditie. De combinatie van L-carnitine, een hoog proteïnegehalte en ideale energievoorziening bevordert een optimale gewichtsbeheersing en conditie van het lichaam.

Vrijdag 20 september hebben we het pakket in ontvangst genomen. Omdat de oude brokken van Sterre nog niet helemaal op waren, zijn we met Perfect Fit wat later begonnen, 25 september. De kattenbrokken werden enthousiast ontvangen.

Is er iets veranderd?

Ik heb op de hoeveelheid eten gelet en dat zijn 3 volle voerbakjes op een dag, Sterre eet hier dus veel meer van. Omdat ik het te veel vind, probeer ik het bij 2 bakjes voer te houden want voorheen had ze ook genoeg aan 2 en daar zaten geen Total-5 Formule voedingsstoffen in. Ook lijkt ze minder te verharen hoewel ik niet weet of het door de tijd van het jaar komt of dat het door de voeding komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *