September in mijn journal 2018

September ging weer als een speer voorbij, deze maand wordt ik alweer 20. Afgelopen maand was mijn moeder jarig en ik heb het redelijk druk gehad. Ik maak nu van een bullet journal een journal. Binnenkort vertel ik hier meer over.

Journal

Weer bij het dierenasiel gewerkt, daar zijn we nu steeds met 2 mensen voor de katten dus er is genoeg te doen. Ik probeer nu 1 keer per week te sporten wat me soms best wel tegen valt maar dat komt ook wel goed. De kapper is deze week langs geweest en wat voelt dat weer heerlijk als ze de puntjes er weer af heeft geknipt.

Het afgelopen weekend was Jenna bij pake en beppe (opa en oma). Zo hadden Rene en ik weer eventjes tijd voor elkaar. Dan gaan we ook altijd wel op pad, zolang het mogelijk is met het weer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *